Sitearchief

dooradmin

Mijn cliënt heeft eerder een voedselpakket ontvangen via een andere organisatie. Daardoor kan ik geen dossier vinden. Hoe kan ik nu een voedselpakket aanvragen bij Voedselbank Den Bosch en omstreken?

De antwoorden op deze en andere vragen vind je op de intake-site Voedselbank.nu onder het tabblad ‘mededelingen’. Hier vind je tevens het telefoonnummer van de cliëntenadministratie, die bereikbaar is op dinsdag- en vrijdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur. Of stuur een mail naar: clienten@voedselbankdenbosch.nl.

dooradmin

Kan de voedselbank ook helpen met schulden?

Nee, dit is geen taak van de voedselbank. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met Stichting Farent, sociaal werk (via www.farent.nl of 088 023 7500), met je bewindvoerder of met de gemeente.

dooradmin

Wanneer en waar worden de voedselpakketten uitgedeeld?

Voedselbank Den Bosch en omstreken heeft vijf uitgiftepunten. Op de Jagersheuvelstraat in Den Bosch worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voedselpakketten uitgegeven. In De Biechten in Den Bosch worden op donderdag pakketten uitgedeeld. In Drunen, Vught en Vlijmen worden op vrijdag voedselpakketten verstrekt. Kijk voor de adressen en openingstijden op de pagina van het betreffende uitgiftepunt.