Stukadoorsbedrijf Timmers

dooradmin

Stukadoorsbedrijf Timmers

Stukadoorsbedrijf Timmers, Diepteweg 26 uit Den Bosch heeft voor de kinderen van de voedselbankcliënten enorm goed uitgepakt. Voor alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar is er een speelgoedpakket beschikbaar gesteld. We zijn blij met deze ontzettend goede geste. Wij willen Mark en Robin Timmers erg bedanken voor dit genereuze gebaar.

dooradmin

Vacature: Mede coördinator distributiecentrum

Wij zoeken op korte termijn:

Mede coördinator distributiecentrumVoedselbank Den Bosch e.o. (min. twee dagen per week bij voorkeur voor de donderdag en de vrijdag op vrijwillige basis)

Wat ga je doen?

Zorg dragen voor de organisatie van het transport van voedsel van onze leveranciers naar het distributiecentrum en de organisatie van de transporten van de voedselpakketten naar de diverse uitdeelpunten (Drunen, Vlijmen, Vught en ‘s-Hertogenbosch).

Het organiseren en stroomlijnen van de werkzaamheden in het magazijn. Ook fysiek de handen uit de mouwen steken wordt verwacht.

Beschik je over de volgende kwalificaties?

  • Affiniteit met de voedingsmiddelenbranche
  • Enige ervaring in de logistiek
  • Ervaring in leidinggeven en communicatief
  • (Leren) omgaan met stapelaar

Interesse?

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Jo Maas(bestuurslid en coördinator distributiecentrum) op nummer 06 13 73 19 01of met de heer Lodie Hofland (voorzitter) op 06 27 03 04 33.
Heeft u belangstelling? Mail dan naar: vrijwilligers@voedselbankdenbosch.nl

dooradmin

Donatie RA Infra

2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar, Corona leerde ons om extra goed voor elkaar te zorgen. RA infra heeft daarom besloten om dit jaar in plaats van de traditionele kersttaarten naar onze relaties te sturen, een bedrag te doneren aan de Stichting Voedselbank Den Bosch en Omstreken.

RA infra hoopt hiermee een steentje bij te dragen aan de gezinnen die het in deze bizarre tijd extra moeilijk hebben.

#staysafe
#stayconnected 

De Voedselbank Den Bosch e.o. dankt RA Infra voor de mooie bijdrage.

dooradmin

Donatie Willibrordkerk Maaspoort

De parochianen van de Willibrordkerk in Maaspoort, onderdeel van de Mariaparochie hebben een prachtig bedrag geschonken (zie foto) waar de voedselbank heel erg blij mee is. Met deze steun kan de Voedselbank haar werk voortzetten en weten de vele clienten zich gesteund vooral in deze moeilijke tijden.

dooradmin

Veel dank aan Henri voor de voedseldonaties!

We zijn als voedselbank volledig afhankelijk van bedrijven die voedsel aan ons doneren. Henri is één van die trouwe voedseldonateurs. En daar zijn we blij mee! Ook deze week ontvingen we van hen weer een flinke hoeveelheid voedsel om te verdelen onder onze cliënten. Veel dank!