Douwe Egberts-punten inleveren voor de voedselbank

doorvbdb PR

Douwe Egberts-punten inleveren voor de voedselbank

Liggen er nog Douwe Egberts-waardepunten in jouw keukenla? De voedselbank is er blij mee! De punten kunnen namelijk verzilverd worden in pakken koffie, die uitgedeeld worden aan mensen die het financieel zelf niet redden. Je kunt de punten tot en met eind december opsturen naar Voedselbank Den Bosch en omstreken of ze inleveren bij verschillende winkels.

Koffie voor voedselbankklanten

Koffie is een duur product en voor veel mensen begint de dag pas goed na een kopje koffie. Daarom hoopt Voedselbank Den Bosch en omstreken ook dit jaar weer veel waardepunten te verzamelen en daardoor veel klanten blij te maken met koffie. De inzamelingsactie vindt voor het elfde jaar op rij plaats in samenwerking met lokale Lionsclubs (Bastion uit Den Bosch, Maas-Dieze Crevecoeur uit Rosmalen en Les Lunettes uit Vught). Douwe Egberts ondersteunt de actie extra door de opbrengst te verhogen met 20%.

Inleveren van waardepunten

We zijn elk jaar weer verbaasd hoeveel zegels er uit alle kasten, laden en doosjes tevoorschijn komen. Dus kom in actie, ga ook thuis op zoek en vraag naar de punten bij vrienden, familie en buren. Stuur de Douwe Egberts-waardepunten vóór 31 december op naar of geef ze af bij:

Voedselbank Den Bosch en omstreken
Jagersheuvelstraat 26
5222 BJ ‘s-Hertogenbosch

Of doneer ze in de speciale verzameldozen bij verschillende winkels in de buurt. De Lionsclubs verzamelen en tellen de punten voor de voedselbank.

Foto credits: Branko Collin (24oranges.nl via Flickr).

Over de auteur

vbdb PR editor