Lodie Hofland nieuwe voorzitter Voedselbank Den Bosch en omstreken

dooradmin

Lodie Hofland nieuwe voorzitter Voedselbank Den Bosch en omstreken

Lodie Hofland (71) is per 1 mei 2020 Frans Koeman opgevolgd  als voorzitter Voedselbank Den Bosch e.o.. Lodie is werkzaam geweest bij defensie, justitie, in de jeugdhulpverlening en gezondheidszorg en daarna ook 22 jaar als interim manager veelal in de gezondheidszorg, o.a. bij het Leger des Heils en bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel.
Daarnaast is hij als vrijwilliger actief geweest in het jeugdwerk, bij een schoolvereniging, kerkelijk werk, een tennisvereniging en tot vorige week bij de Wereldwinkels in Berlicum en Sint-Michielsgestel.
Lodie wil zich nu graag inzetten voor het werk van de Voedselbank. De voedselbank doet er toe voor hen die het nodig hebben en met de inzet van al die vrijwilligers vormen we een heel groot team die dat mogelijk maakt. We zijn blij met alle giften van particulieren en instellingen, met de steun van de gemeentelijke overheden, met alle bedrijven die voedsel doneren en we zijn blij dat voedselverspilling wordt beperkt. Lodie wil er mede voor zorgen dat de klanten van de voedselbank ook in de toekomst kunnen rekenen op een verantwoorde maaltijd. We doen het alleen met vrijwilligers en we doen het graag omdat het nodig is.

Over de auteur

admin administrator