Welk voedsel kan ik doneren en waar kan ik dat afgeven ?

dooradmin

Welk voedsel kan ik doneren en waar kan ik dat afgeven ?

Heb je als bedrijf een partij voedsel over die niet meer via het reguliere kanaal afgezet kan worden? Bijvoorbeeld voedingsmiddelen waarvan de verpakking beschadigd is of voorzien van een foutieve tekst? Of wil je de voedselbank op een andere manier helpen bij het samenstellen van gezonde en volwaardige voedselpakketten?  

De voedselbank is blij met alle hulp. Dit geldt uiteraard ook voor particulieren. Houd er wel rekening mee dat de Te Gebruiken Tot-datum (TGT) nog een aantal dagen in het vooruitzicht moet liggen. Producten met een ‘THT-datum’ (Ten minste Houdbaar Tot) kunnen ook ná die datum nog geschikt zijn voor consumptie.

Je kunt producten afgeven van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 15.00 uur bij het distributiecentrum van de voedselbank aan de Jagersheuvelstraat 26, 5222 BJ ’s-Hertogenbosch. Gaat het om grote hoeveelheden, die eventueel ook kunnen worden opgehaald? Neem dan contact op met Jo Maas, via 06 127 508 54. Ook bij overige vragen over het doneren van voedsel kun je bij Jo terecht.

Over de auteur

admin administrator